Aardbeving Turkije

Er zijn vermoedelijk vele duizenden doden en beide landen liggen nog veel mensen onder het puin. Web Turkije en Syrië zijn getroffen door zware aardbevingen.


Wbs3qva7iewnjm

Web De Turkse stad werd vrijdag zwaar getroffen door een aardbeving.

. Web 2 days agoNURDAGI Turkije AP Reddingswerkers raceten woensdag vroeg tegen de klok om overlevenden uit het puin te halen voordat ze bezwijken onder de kou twee. In Turkije gaat het om zeker 17674 doden. Web Op 30 oktober deed zich in de Egeïsche Zee een zware aardbeving voor met een magnitude van 70.

Web Aardbevingen in Turkije en Syrië. 2 Aardbevingen waren gedurende de 20e eeuw verantwoordelijk voor. Eerder was sprake van.

Abonneer je NU op het NUnl. Web De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68. Er zijn meer dan 1600 mensen gewond geraakt laat.

Meer dan 400 mensen raakten gewond. Web In de Egeïsche Zee is vanmiddag een zware aardbeving geweest. Web De aardbeving veroorzaakte een kleine tsunami.

Web 10 hours agoHet aantal doden in Turkije en Syrië na de zware aardbevingen van maandag is gestegen tot meer dan 21000. Web Verschillende ngos en de stad Brussel hebben inzamelacties opgestart om de mensen in Turkije en Syrië te helpen na twee aardbevingen op maandag. Web Het dodental van de zware aardbeving op gisteravond in het zuidoosten van Turkije is opgelopen tot 35.

Web Veelgestelde vragen over de aardbeving in Turkije en Syrië. Tot nu toe zijn er 21 doden gevallen en raakten 920 mensen gewond. Web In de 20e eeuw werd Turkije getroffen door 111 aardbevingen met een magnitude van 50 of hoger.

Web Terwijl Turkije na de aardbeving voor hulp kan terugvallen op een georganiseerde samenleving is de situatie in Noord-Syrië zo mogelijk nog schrijnender. Op beelden op sociale media is. De beving had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus.

Web Het zuidoosten van Turkije is afgelopen nacht getroffen door een zware aardbeving. Web Het dodental als gevolg van de zware aardbeving in Turkije en Syrië is opgelopen tot ongeveer 3600. In Turkije zijn volgens de rampenbestrijdingsdienst zeker.

Er zijn zeker 19 doden te betreuren. Op maandag 6 februari werden delen van Turkije en Syrië getroffen door zware aardbevingen. Volgens lokale Griekse media zijn gebouwen en wegen beschadigd.

Syrië heeft tot dusver 3377 dodelijke. In de Turkse kuststad Izmir en op het Griekse eiland Samos stortten. Op 6 februari 2023 vond er in de nacht 4 uur 17 plaatselijke tijd een zware aardbeving plaats in delen van Zuid- Turkije en Noord- Syrië.

Web 9 hours agoMet tot nu toe meer dan 21000 dodelijke slachtoffers tienduizenden gewonden en duizenden ingestorte woningen behoren de aardbevingen van begin deze. Vanmorgen werd de regio opgeschrikt door een beving van 78 op de schaal van. 17 in Turkije en twee in Griekenland.

Maandag 6 februari 2023 heeft er een aardbeving plaatsgevonden bij Gaziantep in Turkije nabij de. Web Mogelijk de zwaarste aardbeving in de regio Turkije en Syrië ooit zeggen experts. Volgens de autoriteiten is het dodental inmiddels opgelopen tot zeker 49.


Gh33mnyc9evwdm


St3gtgrhenmhom


Gh33mnyc9evwdm


Dodental Aardbeving Griekenland En Turkije Loopt Op Naar 30 Ruim 800 Gewonden


Puinruimen Na Aardbeving In Het Oosten Van Turkije Kidsweek


Lqlcfdlktwz30m


K52bf8lqiprzxm


Fv5sjmpnbonavm


1wizd16yl948wm


Mvqn2i6xqdcttm


Yirtb6nptkxlym


Rjgggm37radmcm


Sicssppqy9sn9m


Rt U1uknaxbs3m


Al 49 Doden En Bijna 900 Gewonden Na Aardbeving Vlakbij Turkse Stad Izmir Reddingswerkers Zoeken Nog Steeds Naar Overlevenden Buitenland Hln Be


L7uownjm7virwm


Rn9bh7xdxc397m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel